U14 Piger

 

Hej alle sammen derude J

 

Mit navn er Christina Andersen (træner) og jeg vil gerne byde velkommen til U14 pige.

 

Vi er et hold, der består af en masse dejlige og fantastiske piger som elsker at spille håndbold. Vi er en homogen gruppe som bruger håndbolden til at udvikle os, have det sjovt og få en masse nye venskaber. Vi går til træning og kamp med højt humør og vi er alle sammen gode til at bakke hinanden op hele vejen. 

Hvis du sidder derude og tænker, at du godt kunne tænke dig at spille håndbold på U14 pige, så vil vi med glæde byde dig velkommen med åbne arme. Håndbold er = en masse glæde og smil og ALLERVIGTIGST så er den med til at samle ALLE som er villige til at give det en chance. 

 

Og hvordan er det så lige at spille på vores hold m.m.? Det har jeg spurgt Maria og Camilla om. De spiller til dagligt på U14 pige:

 

Hvorfor har du valgt at spille håndbold?

Maria: Jeg har valgt at spille håndbold, fordi jeg synes holdsport er vigtigt og sjovt. Man lærer en helt masse nye at kende og man har det rigtig sjovt sammen.

Camilla: Jeg har valgt at spille håndbold, fordi det lød sjovt og da jeg så lærte nogle af de piger at kende, som gik til håndbold, tænkte jeg hvorfor ikke, det ser jo mega sjovt ud.  

 

Hvad giver håndbold dig?

Maria: Det giver mig lysten til at dyrke sport og gøre en indsats. Det giver mig også nye oplevelser f.eks. camp med resten af klubben og de forskellige cups vi er til

Camilla: Håndbold giver mig lyst til at dyrke sport og gøre mit bedste. Det giver mig glæde både selve sporten, pigerne og træneren Christina. Jeg er altid glad, onsdag og torsdag, fordi jeg ved at jeg skal til håndbold og give den gas. 

 

Hvordan er det at spille på U14 pige?

Maria: Jeg synes, at vi har et super godt hold! Humøret er ALTID i top og vi hygger os sammen. Jeg er altid glad, når jeg skal til træning, for det kan bare ikke blive en dårlig træning på vores hold. Og så gør alle en indsats på vores hold. Vi gør vores bedste alle sammen.

Camilla: Det er helt fantastisk at gå på U14 holdet, fordi alle er der for hinanden gennem op og nedture. Vi har det ALTID så mega sjovt sammen, og man lærer hinanden rigtig godt at kende. Det gør også træningen bedre, at der er nogle piger og en træner, som man har det sjovt med, grine med og som man kan stole på. 

 

 

KOM FRISK J

På U14 pige er glæden og sammenholdet i fokus.

 

Træner:

Christina Andersen

Tlf. 91 53 94 05

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.